Societatea noastra S.C.INSTALATII SI ECHIPAMENTE SRL, importa si comercializeaza utilaje Eurocomach produse de catre constructorul italian Sampierana SPA.

Suntem distribuitori ai acestui producator italian SAMPIERANA SPA pentru miniexcavatoarele, excavatoarele sau miniincarcatoarele EUROCOMACH, pe piata din Romania. Utilaje extrem de fiabile si cu o productivitate foarte buna, cel putin egala cu cele ale concurentei, din aceiasi clasa.

Pentru acelasi producator italian, SAMPIERANA SPA, suntem distribuitori de piese de schimb si elemente pentru cale de rulare, in cazul excavatoarelor pe senile, concasoarelor pe senile sau a altor asemenea aplicatii specifice. Acestia fiind unul dintre constructori recunoscuti in domeniu, alaturi de BERCO, ITALTRAK sau ITR USCO.

HAMMER S.R.L este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de ciocane hidraulice, ce pot echipa miniexcavatoarele, buldoexcavatoarele sau excavatoarele dumneavoastra. Societatea noastra fiind unul dintre distribuitorii acestui cunoscut producator italian pe piata din Romania.

CANGINI BENNE este un  important producator de echipamente, utilizate pentru echiparea miniexcavatoarelor, excavatoarelor, buldoexcavatoarelor, miniincarcatoarelor sau a incarcatoarelor frontale. Societatea noastra fiind unul dintre distribuitorii acestui cunoscut producator italian, pe piata din Romania.

AMBROSI BENNE este de asemenea un cunoscut producator italian pentru cupe excavatoare, cupe incarcatoare frontale, cupe grilate, sau alte echipamente pentru excavatoare sau incarcatoare frontale. Societatea noastra fiind unul dintre distribuitorii acestui cunoscut producator italian, pe piata din Romania.

SIMEX S.P.A este un cunoscut producator de echipamente si atasamente complexe pentru miniexcavatoare, miniincarcatoare, buldoexcavatoare, excavatoare, sau incarcatoare frontale. Societatea noastra fiind unul dintre distribuitorii acestui cunoscut producator italian, pe piata din Romania.

GF GORDINI este un cunoscut producator de accesorii, atasamente, sau echipamente ce pot fi montate si utilizate pe miniincarcatoare, miniexcavatoare, buldoexcavatoare, sau excavatoare. Societatea noastra fiind unul dintre distribuitorii acestui cunoscut producator italian, pe piata din Romania.

UEMME SRL este un alt cunoscut producator de accesorii, atasamente, sau echipamente ce pot fi montate pe miniincarcatoare, miniexcavatoare, buldoexcavatoare, sau excavatoare. Societatea noastra fiind unul dintre distribuitorii acestui cunoscut producator italian, pe piata din Romania.

GARBIN S.R.L producatorul recunoscutelor sapatoare de santuri pentru retele de fibra optica, ce pot fi utilizate fie ca echipament cu propulsie proprie, fie ca atasament pe un tractor agricol, sau utilaj de constructii. Societatea noastra fiind unul dintre distribuitorii acestui cunoscut producator italian, pe piata din Romania.

Distribuim piese de schimb utilaje de constructii pentru case de productie precum: CASE CONSTRUTION, NEW HOLLAND CONSTRUTION, FIAT HITACHI, FIAT KOBELCO,KOMATSU, HITACHI, EUROCOMACH, VOLVO, O&K, KOBELCO, CNH.

Distribuim piese de schimb tractoare si masini agricole pentru case de productie precum: CASE IH, NEW HOLLAND AG, STEYR, JOHN DEERE, MASSEY FERGUSON, VALTRA, VELMET, AGCO, CNH, FIAT AGRI, LAVERDA, FORD.

Distribuitori de piese de schimb pentru transmisii Dana Spicer si Carraro; doi dintre cei mai cunoscuti constructori pentru sisteme de transmisii, mult intalnite atat in cazul utilajelor de constructii, dar mai ales in cazul tractoarelor si masinilor agricole.