Echipamentul Garbin model TZ 25/50 este util pentru sapaturi de șanțuri pe sol vegetal, cu prindere in trei puncte pe tractoare agricole cu o putere maximă recomandată de 60 cp. TZ 25/50 vine echipat cu demultiplicator pentru a garanta o viteză de aproximativ 0,3 km/h cu motorul la turația de funcționare,cu priza de putere la 540 rpm. Unitatea de săpat TZ 25/50 este livrată completă cu arbore cardanic cu limitator de cuplu pe disc, două furtunuri hidraulice flexibile pentru cilindru de ridicare a barei de săpat,unelte de săpat pentru lățimi diferite. Adecvat pentru sapaturi cu adancimi cuprinse intre 90-110cm; latime sapatura 15-25cm; descarcare material sapat in exteriorul santului cu ajutorul snecului elicoidal. Acest echipament este folosit cu succes in cazul lucrarilor de extindere a retelelor de irigatii, sapaturilor pentru extindere retele de fibra optica, extindere racordari gaze, retele electrice.
Echipamentul Garbin, model TZ 70/100, optim pentru sapaturi în sol compact, virgin, sau teren greu,care trebuie aplicat pe elevatorul tractorului, atâta timp cât este configurat cu avans suficient de lent și priza de forță mecanică la 540 rpm 1 ″ 3/8 cu 6 caneluri. Acest echipament este conceput pentru sapaturiin adancime, cuprinse intre 120-140cm iar ca latimi sapatura intre 20-43cm.
Acest constructor italian este producator al echipamentelor de sapat FIBER 400, FIBER 540, sau FIBER 630, echipamente cu propulsor propriu, motorizare Kubota. Aceste echipamente pot fi utilizate pentru sapaturile stradale, sau pe trotuare, atunci cand trebuiesc efectuate santuri de diverse dimensiuni pentru ingroparea fibrei optice, a instalatiilor electrice, sau extindere alimentare cu gaze si apa a localitatilor, indeosebi in zona urbana.