Tocatoare de vegetatie si tocatoare vegetatie forestiera actionate hidraulic,sau actionare mecanica prin conectare la priza de putere a tractoarelor agricole. Tocatoare de vegetatie cu masa de taiere / cosire laterala, sau cu brat articulat sunt echipamente recunoscute indeosebi ca produse Orsi Assaloni.
Dacă am ajuns pe poziții de top pe piața mondială a tăietorilor de gard viu, tocătoarelor, elevatoarelor, masinilor de recoltat fructe și capetelor hidraulice pentru excavatoare, aceasta se datorează faptului că cercetarea si inovarea au fost intodeauna pe primul plan, pentru constructorul de atasamente Orsi Assaloni.
Odată cu achiziționarea constructorului Assaloni, ORSIGROUP, a reusit sa isi largeasca gama de produse din sectorul întreținerii drumurilor, producând lame pentru zăpadă, împrăștietoare de sare,freze de zapada, sau turbofreze cu cele mai noi tehnologii.
Totul la Orsi este dorit și conceput pentru a contribui la un rezultat precis: îmbunătățirea constantă a calității produsului și a muncii pe care acesta o va desfășura, în colaborare cu utilizatorii.