Uemme produce o gamă completă de nivelatoare pentru drumuri, modele COBRA, esențiale pentru pregătirea infrastructurilor stradale, a parcarilor in incinta lanturilor de magazine, ori a platforme de depozitare, suprafete ce urmeaza a fi asfaltate, betonate sau pavate cu pavele. Nivelatoarele noastre sunt utilizate cu succes împreună cu sistemele de nivelare cu laser.

Turbinele de zăpadă din gama „Yeti” (seria „STD” și „HD”) sunt turbine frontale concepute pentru a fi utilizate pe miniîncărcătoare, încărcătoare, buldoexcavatoare și manipulatoare telescopice, ideale pentru îndepărtarea cantităților mari de zăpadă în mod eficient și ușor. Uemme a proiectat recent și a pus la dispoziție pe piață o variantă a turbinelor de zăpadă din seria HD, Yeti HD-I, care este o turbină independentă,cu propulsie proprie asigurata de puterea unui motor Perkins de ultimă generație,care poate garanta posibilitatea utilizării turbinei de zăpadă și la proprietarii de încărcătoare și buldoexcavatoare care nu au sisteme hidraulice auxiliare suficient de puternice și, prin urmare, nu ar permite o utilizare optimă a turbinelor tradiționale de zăpadă.

Uemme produce o gamă completă de măturătoare cu și fără cupă de colectare:

  • Linia „Manta” (mini, STD, HD, FG, I) cu cupă de colectare și posibilitate de cuplare la miniîncărcătoare, încărcătoare, buldoexcavatoare, stivuitoare telescopice, tractoare agricole și stivuitoare.
  • maturatorul unghiular „Pantera” fără cupă de colectare (4 versiuni de la 1800 la 2600 mm. lățime). – maturatorul LINCE, cu sectoare cu o secțiune mărită de 750 mm în diametru, născut dintr-un concept de multi-aplicabilitate a capului de curățare care, în funcție de sistemul de cuplare, poate fi instalat pe tractoare agricole, mini-excavatoare sau mini-excavatoare, făcând din LINCE echipamentul ideal pentru curățarea suprafețelor verticale precum tuneluri, pereți, paturi de canal etc.
  • mașina revoluționară „Manta Solar” concepută și proiectată pentru curățarea panourilor fotovoltaice și a oricărei alte suprafețe înclinate sau verticale fragile.
  • Gama de cositori iarba este formată din tocătoarele frontale din seria “Scorpion” (cu ciocane cu traducere laterală), capetele de tăiere bidirecționale din seria “TT” (aplicabile brațelor mini-midi excavatoare, buldoexcavatoare și brațe buldoexcavatoare) echipate cu 3 lame cu dublu tăietori de gard viu și HT.
  • Retroexcavatoare hidraulice. U.Emme recunoscut ca producător de brate excavare hidraulice, ce pot fi atasate si utilizate pe miniincarcatoare frontale și tractoare agricole. Experiența îndelungată dobândită în domeniul mecanicii și hidraulicii aplicate excavatoarelor din spate a făcut din U.Emme un punct de referință pentru unii producători de utilaje care își echipează vehiculele cu brațe fabricate de U.Emme.