SEDIUL CENTRAL TRASMEC SRL: str. Cavaglio nr.4 Fontaneto D’Agogna 28010 Tel.+39 0322 890 800 fax: +39 0322 890038 e-mail info@trasmecsrl.com www.trasmecsrl.comwww.facebook.com/trasmecsrl

Distribuitor Romania/Moldova:  INSTALATII SI ECHIPAMENTE S.R.L reprezentata prin Dl Ion Negoiasa

Contacte: Tel. +40 760 323 022; e-mail parts@italechipamente.com office@italutilaje.ro

Coroane de rotire

Confectionam coroane de rotire pentru diverse exigente si aplicatii cerute de clienti cu caracteristici dintre cele mai “speciale”.

Pe deasupra acestei tipologii de productie, putem oferii coroane standard pentru o gama larga de utilaje(de la 150mm la 5000mm)in diferite forme constructive.

Rulmenti

Nu intodeauna este posibil sa gasim in productia standard rulmentul ce poate satisface oricare exigenta constructiva.

Pentru aplicatii speciale din industria grea este nevoie de rulmenti de mari dimensiuni conform unor proiecte particulare.

Societatea noastra TRASMEC SRL este in masura sa proiecteze si sa produca asemenea rulmenti de mari dimensiuni sau “speciali”

Toti rulmentii produsi de noi sunt realizati conform standerdelor ISO,dar si conform celor mai exigente solicitari din partea clientilor. Construim rulmenti conform desenului tehnic, sau dupa model.

Organe de transmisie, roti dintate, fulii, inele dintate

Societatea noastra este in masura sa furnizeze: organe pentru transmisie, roti pentru pod rulant, roti pentru vehicule feroviare, fulii, grupuri de caruciore. Productia poate fi efectuata fie diverse variante standard, fie variante “speciale” conform desenului tehnic si produse din cele mai diverse materiale(otel, inox, fonta, bronz, alama, etc).

Regenerarea rulmentilor si a coroanelor de rotire

Un rulment sau o coroana de rotire pot fi foarte costisitoare ca si costuri. Cheltuieli ce de regula trebuiesc facute si in cazul in care doar o parte componenta a rulmentului sau a coroanei este afectata. Trasmec ofera servicii precum regenerarea/revizie completa pentru rulmentii sau coroanele de rotire ce pot fi recuperate si macar partial.

De ce regeneram un rulment sau o coroana de rotire

Trasmec are o bogata experienta in domeniul acestor procese de revizionare/regenerare pentru rulmenti sau coroane de rotire, de peste 50 ani de activitate. Prin aceste proceduri de revizionare/regenerare se reduc costurile semnificativ ajungand la reduceri de pana la 70% si timpi redusi pentru livrare. Asadar oferim clientilor nostri o enorma reducere a costurilor pentru intretinerea utilajelor care dispun de rulmenti sau coroane de rotire, de mici sau mari dimensiuni.

Regenerare sau constructie coroane de rotire

  • Coroane de rotire cu un singur rand de bile sferice avand 4 puncte de contact, “fara dantura” sau “cu dantura externa/interna”
  • Coroane de rotire cu doua randuri de bile sferice “fara dantura” sau “cu dantura externa/interna”
  • Coroane de rotire cu un singur rand de blie cilindrice in cruce “fara dantura” sau “cu dantura externa/interna”
  • Coroane de rotire cu 3 randuri de bile cilindrice “fara dantura” sau “cu dantura externa/interna”
  • Coroane de rotire speciale confectionate conform desenului tehnic

Exemple de aplicatii pentru coroane de rotire, rulmenti, suporti sau alte subansambluri pentru transmisii:

Automacarale, macarale turn constructii civile, excavatoare, instalatii eoliene, platforme autoridicatoare, macarale portuare, instalatii radar, utilaje intretinere cale ferata, poduri rulante, etc.